Ben je een charter / subcontractor of eigen rijder? Dan zoeken wij jou! Ben je op zoek naar structureel werk? Wil jij ritten uitvoeren van en naar Scandinavië en /of van en naar Groot-Brittannië? Aarzel niet en reageer vandaag nog!

Wij zijn per direct op zoek naar betrouwbare charters / subcontractors en eigen rijders die ons team wil komen versterken vanwege uitbreiding van onze internationale dienstverlening.

Werkomgeving

ColliCare Logistics is een internationale organisatie met kantoren in 11 landen, binnen en buiten Europa. We hebben een breed aanbod van verschillende logistieke diensten waaronder zeevracht, wegtransport, luchtvracht en opslag. Onze medewerkers én partners zijn de belangrijkste onderdelen van onze organisatie, we stimuleren ze om zich verder te ontwikkelen met het nemen van verantwoordelijkheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

 

Wegtransport

Nederland — Scandinavië en Nederland — Groot-Brittannië

Onze wegtransport dienstverlening richt zich op de goederenstromen van en naar Scandinavië en van en naar Engeland met reguliere (tautliner) trailers van ColliCare Logistics. Door de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar extra kwalitatieve charters en eigen rijders om onze dienstverlening uit te breiden. We kunnen voldoende transporten garanderen, zodat je niet stil hoeft te staan. 

Als charter/subcontractor of eigen rijder bij ColliCare Logistics wordt je ingezet voor de vertrekken van en naar Scandinavië en / of Engeland. Voor onze klanten vervoeren we verschillende producten, waaronder levensmiddelen, consumentengoederen, industriële materialen en gevaarlijke stoffen (ADR). Misschien ga je binnenkort deze producten wel ophalen en afleveren bij onze klanten met een ColliCare trailer achter jouw truck.

Beschik jij over de benodigde papieren om ons team te versterken? Dan kun je direct de weg op voor ColliCare Logistics. Een ADR-certificaat en uitrusting is een pré. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief die past bij jouw inzet.

Zeevracht

omgeving Moerdijk & Rotterdam

ColliCare Logistics heeft een sterke focus op zeevracht. Daarom zijn we op zoek naar extra charters en eigen rijders voor aanvoer (pre-carriage) en afvoer (on-carriage) van en naar de havens van Moerdijk en Rotterdam. Het betreft voornamelijk 45' HCPW-containers die vervoerd moeten worden in deze omgeving.

Door onze groeiende vraag naar zeevracht, kunnen we voldoende containers het hele jaar door garanderen. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief die past bij jouw dienstverlening.

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil je samen met ons bouwen aan een langdurig partnership? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken of je bij ons bedrijf past. Het is mogelijk dat je je al snel met een ColliCare trailer of container de weg op gaat.

 

Voor wegtransport kun je contact opnemen met Jan Willem Teeninga via +31 88 200 9901 of [email protected]

Voor zeevracht kun je contact opnemen met Marc Meeles via +31 88 200 9951 of [email protected]

Stef Kluiters

Stef Kluiters

Director Sea Freight
Jan Willem Teeninga

Jan Willem Teeninga

Site Manager Groningen

Informatie over de locatie

Contact Stef Kluiters
Jan Willem Teeninga
Telefoon
Functie titel Charter / Subcontractor / Eigen rijder
Deadline N/A
Werklocatie
Toewijzing

Vertel een vriend