logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo
_DSC3135
ColliCare Logistics is een frisse logistieke dienstverlener met een compleet pallet aan logistieke producten in de shipping (short- en deepsea), forwarding, opslag en distributie. Een internationale organisatie van Noorse origine met kantoren in inmiddels 10 landen, binnen en buiten Europa.
 
Onze focus ligt op het creëren van nieuwe verfrissende oplossingen binnen de logistieke keten vanaf producent tot geleverd bij de consument. De kracht van ColliCare ligt voornamelijk in onze medewerkers met hun ervaring en competenties.
 
Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een Expediteur / Vrachtbemiddelaar
 
Een “ondernemer” binnen de organisatie, een echte bemiddelaar. De klant staat voorop zonder daarbij de rendabele bedrijfsvoering uit het oog te verliezen. Je zorgt ervoor dat de goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd. Je onderhandelt over de prijs, stelt opdrachten / contracten op en je regelt de vrachtbrief / het manifest en zorgt dat de order administratief klaar wordt gezet voor de afrekening.  Ook verzorg je (indien nodig) verzekering van de goederen alsmede de borg voor vrachtpenningen en invoerrechten. Daarnaast geef je advies en werk je mee aan de ontwikkeling / uitbreiding van onze diensten.
 

Expediteur/Vrachtbemiddelaar


Je meerwaarde voor onze organisatie
Je bent gemotiveerd, hebt oog voor detail en precisie. Je bent goed in het sturen en anticiperen op de dagelijkse gebeurtenissen en het oplossen van onvoorziene problemen, waarbij tevens maatregelen worden genomen om herhaling te voorkomen. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, transporteurs en andere betrokkenen. Je bewaakt het kwaliteitsniveau van de dienstverlening. Je hebt representatieve mondelinge vaardigheden.
De werkzaamheden in het kort
 • Het zoeken naar, aannemen en uitvoeren van transportopdrachten
 • Opstellen van vervoersdocumenten
 • Het zorgdragen voor de benodigde (douane) begeleiding, prijsaanvragen, offertes, boeken van ladingen, opslag van goederen, geven van advies en je bent coördinator tussen alle betrokken partijen
 • Het samenstellen van groepageritten / zendingen
 • Het invoeren van in- en verkoopmutaties
 

Wat vragen wij van jou

 • Afgeronde MBO+ of HBO opleiding
 • Kennis van de logistieke branche
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré
 • Kennis en gebruik van computer met diverse programmatuur
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Stressbestendig en oplossingsgericht
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 

Wat krijg je van ons

Onze bedrijfscultuur is informeel, dynamisch, open en professioneel. Je komt te werken in een prettige werkomgeving in een enthousiast team. We bieden je een marktconform salaris, een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO beroepsgoederenvervoer.
 
Nieuwsgierig geworden naar de functie? Je motivatiebrief en CV kun je per e-mail versturen naar HR, t.a.v. Adrie Lobato; Adrie.Lobato@collicare.com

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Willem Teeninga, 088-2009901 of  +31 6-15404044 of per e-mail: Jan.Willem.Teeninga@collicare.com
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 

  
 

You can find us here!

Solliciteren bij ColliCare
Vul het onderstaande formulier in en bevestig CV en toepassing.
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Geboortejaar*
Huidige baan*
Downloaden
Downloaden
Jan Willem Teeninga, Operations Manager in ColliCare
Call_Icon_round
Jan Willem Teeninga
Operations Manager
Laat hier uw e-mailadres achter als u meer wilt weten over onze diensten.
E-mail*

Tip een vriend:

Beveiligingscode
captcha
Write the numbers displayed in the picture