Ga terug Happy driver sticking his head out of the window of his branded ColliCare trailer

Gezocht: charters en eigen rijders

Wij zijn per direct op zoek naar betrouwbare charters en eigen rijders voor onze internationale dienstverlening. 

ColliCare Logistics is een internationale organisatie met kantoren in 10 landen, binnen en buiten Europa. We hebben een breed aanbod van verschillende logistieke diensten waaronder zeevracht, wegtransport, luchtvracht en opslag. Onze medewerkers én partners zijn de belangrijkste onderdelen van onze organisatie, we stimuleren ze om zich verder te ontwikkelen met het nemen van verantwoordelijkheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen. 

 

Wegtransport (Nederland — Scandinavië)

Onze wegtransport dienstverlening richt zich op de goederenstromen van en naar Scandinavië met reguliere (tautliner) trailers van ColliCare Logistics. Door de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar extra kwalitatieve charters en subcontractors om onze dienstverlening uit te breiden. We kunnen voldoende transporten garanderen, zodat je niet stil hoeft te staan.  

Als charter/subcontractor bij ColliCare Logistics wordt je ingezet voor de vertrekken van en naar Scandinavië. Voor onze klanten vervoeren we verschillende producten, waaronder levensmiddelen, consumentengoederen, industriële materialen en gevaarlijke stoffen (ADR). Misschien ga je binnenkort deze producten wel ophalen en afleveren bij onze klanten met een ColliCare trailer achter jouw truck. 

Beschik jij over de benodigde papieren om ons team te versterken? Dan kun je direct de weg op voor ColliCare Logistics. Een ADR-certificaat en uitrusting is een pré. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief dat past bij jouw inzet. 

 

Zeevracht (Omgeving Moerdijk & Rotterdam)

ColliCare Logistics heeft een sterke focus op zeevracht. Daarom zijn we op zoek naar extra charters en eigen rijders voor pre-carriage en on-carriage van en naar de havens van Moerdijk en Rotterdam. Het betreft voornamelijk 45' HCPW-containers die vervoerd moeten worden in deze omgeving.

Door onze groeiende vraag naar zeevracht, kunnen we voldoende containers het hele jaar door garanderen. Je krijgt bij ons uiteraard een marktconform tarief dat past bij jouw dienstverlening. 

 

Ben je geïnteresseerd?

Wil je samen met ons bouwen aan een langdurig partnership? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken of je bij ons bedrijf past. Het is mogelijk dat je je al snel met een ColliCare trailer of container de weg op gaat. 

Wegtransport: Neem contact op met Jan Willem Teeninga via +31 88 200 9901 of [email protected]

Zeevracht: Neem contact op met Marc Meeles via +31 88 200 9951 of [email protected].