logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare zoekt het hogerop

Gepubliceerd:  21. april 2017

ColliCare Logistics Nederland heeft met de opening van een nieuw kantoor op Schiphol –Airport  een start gemaakt met luchtvracht. 

Algemeen directeur Frits Potze heeft in 2016 de voorwaarden geschapen om verdere product groei van ColliCare Nederland mogelijk te maken. ‘Dit is een belangrijke stap om toe te groeien naar een geïntegreerde logistieke dienstverlener.’
 
‘Met de toevoeging van het product luchtvracht zijn we een complete supplychain specialist. We zijn nu in staat om logistieke eningeering  projecten samen met onze klanten op te pakken’, zegt Potze.

Met deze expertise kunnen we een goede afweging maken in optimalisering van kosten en levertijden. Klanten kunnen zodoende  een eigen afweging maken op basis van hun totale kosten in de keten en zo kan er een mooie kruisbestuiving ontstaan waarbij de klant en ColliCare Logistics elkaar versterken.

De meeste goederen kunnen per luchtvracht worden vervoerd. Kleine en grote colli, lichte en zware lading.  ‘De markt voor luchtvracht neemt weer een vlucht voorwaarts en wij willen hiervan profiteren’, aldus Potze. ColliCare Logistics heeft een groot partnernetwerk voor huis-huis leveringen, zowel in de luchtvracht als in weg- en intermodaal  transport.

 ‘ColliCare Schiphol is hét luchtvrachtkantoor van ColliCare in Nederland. ‘Via het kantoor op Schiphol Airport zal alle inkomende en uitgaande luchtvracht behandeld worden door ervaren medewerkers’, aldus Renaldo Baptista – teamleider Luchtvracht.

 ‘Wij, binnen ColliCare Schiphol zetten de behoefte van klanten op de eerste plaats en we werken hard om de meest optimale logistieke oplossing voor de klant uit te denken’, zegt Baptista. ‘Het speerpunt ligt op de middelgrote bedrijven die door de lucht goederen importeren en exporteren’, vult Baptista aan.

ColliCare heeft een IATA licentie en met deze autorisatie is het bedrijf in staat om naar en van alle hoeken van de wereld luchtvracht te organiseren.

ColliCare zoekt het hogerop
Share in social media: