logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare versterkt zijn sneltransport en E-commerce dienstverlening

Gepubliceerd:  06. februari 2020

Nieuwe bestemmingen voor ColliCare sneltransport en Express-diensten

Klanten raken steeds meer gewend aan een snelle levering van hun bestellingen en webwinkel aankopen. Levering op de volgende dag en soms zelfs op de dag van bestelling zijn de standaard geworden. ColliCare heeft voor u de oplossing voor Scandinavië. Wij bedienen vanuit de Benelux, naast sneltransport naar Noorwegen, Zweden en Denemarken nu ook sneltransport naar Finland en de Baltische staten

In het laatste decennium is, naast van het vervoeren van de bekende tijdgevoelige producten, E-commerce de belangrijkste uitdaging geworden voor de huidige logistieke sector.  Deze ontwikkeling is zichtbaar als je rondkijkt en ziet dat er steeds meer opslag en E-Fulfillment locaties worden ontwikkeld en gebouwd.

Eén uitdaging waar een E-Fulfillment-locatie mee worstelt is het feit dat de klant overal in de wereld een bestelling kan doen, hij of zij verwacht ook dan een snelle en betrouwbare levering. Vaak zien we soortgelijke warehouse-oplossingen verrijzen in andere belangrijke handels gebieden, maar daar waar het volume deze ontwikkeling niet rechtvaardigt krijgt sneltransport een steeds belangrijker rol. Voor uw kleding, schoenen, elektronica, medicijnen of zelfs auto-onderdelen geldt: snelheid en betrouwbaarheid is geboden. U verwacht het, het is de nieuwe realiteit. 

Dus is het hoog tijd dat ColliCare zijn huidige sneltransport-oplossingen naar Noorwegen Denemarken en Zweden verder uitbreidt. Of het nu gaat om een envelop, doos, pallet of een complete lading, wij begrijpen dat snelheid voor U belangrijk is. 
Met het toevoegen van een aantal nieuwe landen denken wij met onze sneltransport-oplossingen beter aan te sluiten bij uw wensen.  Wij zijn graag uw proactieve partner om deze nieuwe uitdagingen in de logistieke keten aan te gaan met onze nieuwe sneltransport-oplossingen.

ColliCare versterkt zijn sneltransport en E-commerce dienstverlening
Share in social media: