logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare Logistics focust op Distributie door middel van elektronische transportmiddelen

Gepubliceerd:  26. juni 2020

Milieuvriendelijk transporteren, vooral in de stadscentra, is belangrijk voor ColliCare Logistics en onze klanten, en wij hebben onlangs deze service uitgebreid in het “groot Oslo” gebied,  Kristiansand en Trondheim.

Onze ervaring leert ons dat distributie middels elektrische voertuigen de perfecte oplossing is voor vooraf ontworpen routes met geplande stops en oplaadmogelijkheden en uiteraard vanwege de stap richting milieuvriendelijk vervoer.

elvarebil kristiansand
Chauffeur Nick André in Krstiansand is blij met zijn nieuwe vervoermiddel

ColliCare kijkt uit naar de volgende ontwikkelingen op het gebied van elektrische bussen en vrachtwagens, speciaal gericht op de komst van Elektrische voertuigen met een laad/losklep
Milieuvriendelijke oplossingen worden steeds belangijker voor verlader en inkoper van logistiek, en ColliCare wil hier aan graag bijdragen, zowel lokaal, nationaal als internationaal.
Elektrische distributiebussen en trucks zijn slechts enkele van de vele stappen die ColliCare heeft gemaakt om milieuvriendelijk transport van goederen mogelijk te maken.Lees meer over ons milieuvriendelijke profiel: https://www.collicare.com/corporate-social-responsibility-csr-/environment

 

ColliCare Logistics focust op Distributie door middel van elektronische transportmiddelen
Share in social media: