logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Vervoer per spoor

Snel, milieuvriendelijk én kostenefficient

Vervoer per spoor

Snel, milieuvriendelijk én kostenefficient

Vervoer per spoor is de logistiek van de toekomst

Wegtransport ondervindt inmiddels sterke concurrentie van spoorvervoer. Kijkend naar emissie uitstoot is spoorvervoer duidelijk de schonere manier van transport.

Het handelsvolume groeit terwijl onze wegen overvol raken. Verontreiniging neemt toe en vervuiling is een feit. Nieuwe wetgeving is geïntroduceerd in de grotere steden, en toll en maut kosten stijgen evenredig aan de slottijden die voor verkeer binnen de spitsuren zijn ingesteld.
Wegtransport levert een aanzienlijke bijdrage aan de toename van broeikasgassen.

Ondanks het toegenomen milieubewustzijn zijn de consumenten nog onvoldoende bereid om langer te wachten op de bestelde goederen of een hogere prijs te betalen.

De logistieke branche moeten hier op inspringen en nieuwe wegen vinden om de behoefte van nu en de toekomst te vervullen.
 

ColliCare spoorvervoer


ColliCare spoorvervoer lost deze problemen op door deze efficiënte, competitieve oplossing die óók de emissie flink naar beneden brengt.

Er zijn veel goederen geschikt om via het spoor te vervoeren. Voor onze klanten is de transit-tijd, de prijs en de flexibileit van groot belang
Door deze ColliCare spoorvervoer-oplossingen worden deze eisen ingewilligd.
Wij willen graag de standaard stellen in de industrie waar het gaat om emissie en een groene focus. Spoorvoer is de meest milieuvriendelijke manier van transporteren.


Als voorbeeld:


De ColliCare trein

 
  • 20 wagons
  • 66 pallet plaatsen in elke wagon, totaal van 1320 pallet plaatsen
  • 63 ton lading per wagon – totaal gewicht deze trein is 1260 ton
  • Wekelijks vertrek vanaf Parma(It) op zaterdagochtend.
  • Aankomst via Denemarken en Zweden uiteindelijk in Noorwegen( Rolvsøy) Maandag avond om 18.00
 


Een hedendaagse spoorverbinding is snel, betaalbaar én milieuvriendelijk!Neem contact op voor meer informatie over spoorvervoer
Call_Icon_round
Frits Potze
Managing Director Netherlands
+31 088 2009922
smartphone_black
+31 06 5073 2440
Laat hier uw e-mailadres achter als u meer wilt weten over onze diensten.
E-mail*
Wegtransport
Wegtransport
ColliCare verzorgt wegtransport & expeditie voor Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland, Baltische staten, Duitsland, Finland, Italië, Turkije en beschikken over een groot partner-netwerk door heel Europa.
Zeevracht
Zeevracht
ColliCare zeetransport - u krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk, met eigen kantoren in Nederland, Zweden, Noorwegen, de Baltische staten, Finland, Italië, Turkije, India en China.
Luchtvracht & Express
Luchtvracht & Express
Luchttransport en express zijn de snelst groeiende vormen van transport. Luchtvracht van ColliCare, supersnel en door-to-door.