logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Cross Docking

Innovatieve en slimme manier die zich uitbetaald

Cross Docking

Innovatieve en slimme manier die zich uitbetaald

Een goede Cross-dock oplossing in de Baltische staten: u bespaart kosten en verbetert de Co2 footprint.

De Baltische staten zijn commercieel belangrijk geworden, met name als het gaat om de productie van meubels en consumentengoederen voor de Scandinavische en Europese markten. Transport en afhandeling – van fabriek tot in het winkelschap – beslaan een groot deel van de totale productiekosten.

Een goede cross-dock oplossing in de Baltische staten:

 • Leidt tot lagere transportkosten
 • Is beter voor het milieu
 • Zorgt voor betere controle over de goederenstroom
 • Verkort de doorlooptijden
   

Hoe doen we dat?

 • We leveren terminal services in de Baltische staten met lokale, getrainde en minder dure medewerkers
 • We verzamelen en consolideren de goederen van verschillende leveranciers/fabrikanten en verzorgen de afhandeling in onze terminals. Daardoor hoeven we minder vaak over te laden
 • In onze terminals worden de goederen geconsolideerd en gereed gemaakt voor het winkelschap of voor rechtstreekse distributie naar de eindgebruiker, in Scandinavië en Europa
 • Minder fouten dankzij toegewijde staf en medewerkers
 • Goederen kunnen met multimodale oplossingen verscheept worden naar een haven zo dicht mogelijk bij de ontvanger, of worden met een truck direct naar het verkooppunt vervoerd
 • Kwaliteitsborging dankzij scannen voor online tracking & tracing. Elk pakket wordt tijdens de afhandeling telkens weer gescand, zowel in de Baltische staten als in Scandinavië/Europa
 • Uw zending is zichtbaar tijdens het gehele transport. Voor meer overzicht en controle
   

U vindt ons hier:
Europa:
ColliCare vestigingen in Rotterdam en Groningen; Vilnius en Kaunas in de Baltische staten; Kopenhagen in Denemarken; Göteborg and Östersund in Zweden; Oslo and Moss in Noorwegen, Duitsland, Finland, Italië en Turkije en agentschappen in de belangrijke Europese knooppunten en havensteden.

Azië:
ColliCare vestigingen in Shanghai, Xiamen en Yantian in China; New Delhi in India; agentschappen in Pakistan, Maleisië, Taiwan, Bangladesh, Cambodja, Indonesië, Singapore, Thailand en Vietnam.

 

Deel dit op sociale media:

Stef Kluiters
Director Sea Freight
+31 088 2009954
smartphone black
+31 06 5312 7267
Laat hier uw e-mailadres achter als u meer wilt weten over onze diensten.
E-mail*

Cross-docking?

Bel of stuur een e-mail 
smartphone black
+31 (0)88 - 2009900

Deel dit op sociale media:

veitransport
Wegtransport
ColliCare biedt algemene expeditie in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland en de Baltische staten, Duitsland, Finland, Italië, Turkije en we hebben een groot partner-netwerk door heel Europa.
sjotransport
Zeevracht
ColliCare zeetransport - u krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk, met kantoren in Nederland, Zweden, Noorwegen, de Baltische staten, Finland, Italië, Turkije, India en China.
flyfrakt
Luchtvracht
Luchttransport en express zijn de snelst groeiende vormen van transport. ColliCare beschikt over een groot netwerk en levert door-to-door.
collicare white
ColliCare Logistics BV
Manchesterweg 101,
9744 TS Groningen
VAT/Org.: NL820239872B01
Meld u aan voor de nieuwsbrief
/