logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Cross Docking

Innovatieve en slimme manier van transport die zich vertaalt in kostenreductie

Cross Docking

Innovatieve en slimme manier van transport die zich vertaalt in kostenreductie

Een goede Cross-dock oplossing in de Baltische staten: u bespaart kosten en verbetert uw Co2 footprint.

De Baltische staten zijn commercieel belangrijk geworden, met name als het gaat om de productie van meubels en consumentengoederen voor de Scandinavische en Europese markten. Transport en afhandeling – van fabriek tot in het winkelschap – beslaan een groot deel van de totale productiekosten.

 

Een goede cross-dock oplossing in de Baltische staten

 
 • Leidt tot lagere transportkosten
 • Is beter voor het milieu
 • Zorgt voor betere controle over de goederenstroom
 • Verkort de doorlooptijden
 

Cross-docking, hoe doen we dat?

 
 • We leveren terminal services in de Baltische staten met lokale, getrainde en gemotiveerde medewerkers
 • We verzamelen en consolideren de goederen van verschillende leveranciers/fabrikanten en verzorgen de afhandeling in onze terminals
 • In onze terminals worden de goederen geconsolideerd en gereed gemaakt voor het winkelschap of voor rechtstreekse distributie naar de eindgebruiker, in Scandinavië en Europa
 • Foutreductie dankzij toegewijde staf en medewerkers
 • Goederen kunnen met multimodale oplossingen verscheept worden naar een haven zo dicht mogelijk bij de ontvanger, of worden met een truck direct naar het verkooppunt vervoerd
 • Kwaliteitsborging via online tracking & tracing. Elk pakket wordt tijdens de afhandeling telkens weer gescand, zowel in de Baltische staten als in Scandinavië/Europa
 • Uw zending is volgbaar tijdens het gehele transport, voor meer overzicht en controle
 

Meer informatie over Cross-dockingWilt u meer weten over hoe cross-docking voor u een slimme oplossing kan zijn? Vraag hier dan gerust om meer informatie.
 

U vindt ons hier:

 

Europa:


ColliCare vestigingen in Rotterdam en Groningen; Vilnius en Kaunas in de Baltische staten; Kopenhagen in Denemarken; Göteborg and Östersund in Zweden; Oslo, Trondheim, Kristiansand, Vestby, Larvik and Moss in Noorwegen, Duitsland, Espoo Finland, Modena en Parma Italië, Istanbul Turkije en agentschappen in de belangrijke Europese knooppunten en havensteden.
 

Azië:


ColliCare vestigingen in Istanbul Turkije, Shanghai, Xiamen en Yantian in China; New Delhi in India; agentschappen in Pakistan, Maleisië, Taiwan, Bangladesh, Cambodja, Indonesië, Singapore, Thailand en Vietnam.
Wegtransport
Wegtransport
ColliCare verzorgt wegtransport & expeditie voor Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland, Baltische staten, Duitsland, Finland, Italië, Turkije en beschikken over een groot partner-netwerk door heel Europa.
Zeevracht
Zeevracht
ColliCare zeetransport - u krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk, met eigen kantoren in Nederland, Zweden, Noorwegen, de Baltische staten, Finland, Italië, Turkije, India en China.
Luchtvracht & Express
Luchtvracht & Express
Luchttransport en express zijn de snelst groeiende vormen van transport. Luchtvracht van ColliCare, supersnel en door-to-door.