Multimodaal transport, logistieke oplossingen en vrachtvervoer van ColliCare.

Vraag ons!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Multimodale oplossingen

Europa is een belangrijk werkgebied van ColliCare. We transporteren goederen in trailers, en containers - als onderdeel van ons multimodale concept - naar onder meer Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Rusland, de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, IJsland en Ierland.

We werken voor fabrikanten, handelsmaatschappijen, exporteurs en importeurs van verpakte en onverpakte goederen. We willen voor hen, met al onze ervaring en expertise,  een uitdagende sparring partner zijn.

Dankzij onze intensieve onderlinge samenwerking met Expeditie, Warehousing/Opslag, Koerier/Express en Distributie maken wij het mogelijk om de beste multimodale oplossingen te creëren voor uw logistieke keten.

Voor verschillende klanten/partners hebben we doorslaggevende veranderingen geïntroduceerd.

Door verder te kijken dan naar de gebruikelijke oplossingen, vinden we nieuwe manieren om klanttevredenheid, service of kwaliteit te vergroten en om kosten verder te verlagen.

 

 

Hoe we dit doen

  • constante monitoring van de Europese goederenstromen, stelt ons in staat om onze klanten te helpen en ze te wijzen op nieuwe mogelijkheden

  • het optimaliseren en controleren van doorlooptijden ten opzichte van de diverse modaliteiten

  • analyse van de totale kosten

  • zichtbaar maken van milieueffecten in verschillende scenario’s