ColliCare werkt actief aan het verplaatsen van goederen via milieuvriendelijker transport. De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in zowel zeevracht en spoorvervoer als alternatieven voor weg transport.

Groen transport

Vraag een vrijblijvende prijsaanvraag voor groen transport aan.


Een groenere strategie

We willen groene alternatieven voor vrachtvervoer bieden. Met onze populaire vaste routes over zee en spoor, gecombineerd met onze diepgaande kennis van milieuvriendelijk transport, geven zekerheid over duurzaam transport wanneer je kiest voor ColliCare.

Aanpassing aan veranderingen in milieu en klimaat wordt een vraag van onze klanten en fabrikanten over de hele wereld. De laatste milieuboodschap van de regering wijst erop dat milieuvriendelijke zeevracht een prioriteitsgebied is richting 2030. De volgende generaties hebben duidelijke verwachtingen van een duurzame productie en verplaatsing van goederen.

Wil jij gebruik maken van onze groene transportopties? Neem dan contact met ons op.

 

Zeevracht

Het verschepen van goederen over zee wordt vaak de groene weg genoemd, zeker in vergelijking met het wegvervoer. De afgelopen jaren hebben we een grote hoeveelheid goederen via de zee vervoerd in plaats van via de weg, vooral tussen de rest van het continent en Scandinavië.

We streven ernaar om zeevracht, voor jou als klant, aantrekkelijker te maken:

  • Zeevracht is milieuvriendelijker
  • Vaak geen verschil in transittijden t.o.v. wegtransport
  • Mogelijke besparing in de kosten
 

Spoorvervoer

Het per spoor vervoeren van uw goederen biedt veel voordelen, aangezien het zowel goedkoper, sneller en milieuvriendelijker is dan wegtransport.

Spoorvervoer is een van onze speerpunten en we hebben al een grote hoeveelheid goederen van de weg naar het spoor verplaatst.

We hebben onze eigen service opgezet tussen Parma, Italië en Noorwegen. We bieden zeer goede oplossingen van Italië tot Scandinavië en andere transportknooppunten in Europa, evenals spoorvrachtdiensten vanuit China. Al onze diensten zijn succesvol leiden tot tevreden klanten.

Als je goederenvervoer per spoor overweegt, laat ons je dan helpen.

Green-statements_1.svg

Elektrisch rijden

We breiden ons elektrisch wagenpark uit, vooral met distributiewagens in stedelijke gebieden. Ook in het segment van de elektrische vrachtwagens volgen we de ontwikkeling op de voet en hebben we op een reguliere dienst al elektrische vrachtwagens besteld voor een testfase.