De export naar Scandinavië is aanzienlijk. De behoefte aan transport met hoge leveringsprecisie, frequente levertijden, inklaring en veilige levering aan de ontvanger is essentieel voor de ervaring van jouw klanten met jouw bedrijf.

Laat ons je helpen

Vraag ons voor een offerte voor vracht naar Scandinavië. We vinden de beste oplossing voor jouw vracht!

We hebben onze competentie- en distributienetwerken opgebouwd en noemen onszelf graag "Scandinavië Specialisten". Met onze eigen kantoren en opslaglocaties in Noorwegen, Denemarken en Zweden kunnen wij uw logistieke behoeften naar Scandinavië vervullen via zee, weg, spoor en lucht. Ook buiten Scandinavië bieden we ook diverse vrachtoplossingen naar Finland en de Baltische staten.

Wat ColliCare biedt;

  • Dagelijkse vertrekken van en naar Europa over zee, over de weg, per spoor en door de lucht
  • Distributieterminals centraal gelegen in alle Scandinavische landen
  • Online volgen van alle zendingen, tot op pakketniveau
  • Mogelijkheid tot kwaliteitsrapportage
  • Boeking via EDI, web of e-mail
  • Douaneactiviteiten
  • Professionele klantenservice

 

Groupage

Zendingen in ons Scandinavische groupage netwerk worden opgehaald en bezorgd door lokale medewerkers. Het betreft groupage ladingen tot 2500 kg.

 

Deelladingen (LTL)

Directe levering van minder dan vrachtwagenladingen (LTL) vracht in Scandinavië of via een terminal voor jouw vracht boven 2500 kg. Afhalen en bezorgen is mogelijk, evenals levering in de winkel.

 

Volle vrachtwagens (FTL) en containers (FCL)

Wij kunnen je volledige vrachtwagen- en containervracht van en naar Scandinavië verzorgen. Met mogelijkheden over zee, weg en spoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw vracht snel naar jouw klant gaat.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ontdek hoe wij je bedrijf kunnen helpen met vrachtoplossingen naar Scandinavië.

Bekijk onze diensten per land