logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Logistiek voor online verkoop / eCommerce

Heeft u een webshop waarbij u levert in Scandinavië, of bent u van plan dit te gaan doen? In dat geval ondersteunen wij u graag als logistieke partner voor al uw zendingen naar Scandinavië!

Opslaglocaties en externe opslagmogelijkheden. We passen onze activiteiten aan uw leveringsbehoeften aan. Online verkoop vereist niet alleen snelle levering, maar ook een goede algehele indruk van de leverancier. We bieden verschillende opslagmogelijkheden en -faciliteiten in centrale gebieden binnen Scandinavië en de Benelux.


Opslag en 3PL opslag service

We passen onze activiteiten aan uw leveringsbehoeften aan. Online verkoop vereist niet alleen snelle levering, maar ook een goede algehele indruk van de leverancier. We bieden verschillende opslagmogelijkheden en -faciliteiten door centrale gebieden binnen Scandinavië en de Benelux.
 

Internationale vrachtservice

We verzorgen graag het afhalen van de goederen bij uw opslaglocaties of bij uw leveranciers binnen Europa. Waar nodig zorgen efficiente douaneprocedures voor een gestroomlijnde afhandeling en verdere distributie. We halen uw goederen op en bezorgen het op elke gewenste locatie!


Douane afhandeling

We zijn zeer ervaren in alle zaken rondom douaneafhandeling. Zo hebben we een eigen programma ontwikkeld waarmee douanezaken makkelijk kunnen worden afgehandeld en leveringen snel plaats kunnen vinden. We maken enkel gebruik van de nieuwste IT-oplossingen, waardoor we verschillende mogelijkheden voor snelle douaneafhandeling kunnen bieden. ColliCare Nederland is een AEO gecertificeerde organisatie.
 

Leverings mogelijkheden

We kunnen de zendingen rechtstreeks bij de klant aanbieden maar ook bij een ander afhaalpunt bijvoorbeeld een postkantoor of in een winkel. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot levering in de avonduren, met SMS-notificatie voorafgaand aan de levering.

 

Na douaneafhandeling worden de goederen doorgestuurd naar uw klant. We bieden desgewenst de mogelijkheid tot betaling onder rembours, zodat de klant de BTW en douaneheffingen bij ontvangst van de goederen betaalt.
 

EDI

Om leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen werken we in veel gevallen met Electronic Data Interchange (EDI) oplossingen. Dit houdt in dat kwaliteit van de zendingdata geborgd is en legt ook een goede basis om te scannen op alle doorvoerpunten.
 
Leverings mogelijkheden

Deel dit op sociale media:

Roelf Goos
Commercial Director Netherlands & Germany
+31 088 2009920
smartphone black
+31 06 5587 5853
Laat hier uw e-mailadres achter als u meer wilt weten over onze diensten.
E-mail*

Zullen wij u helpen??

Bel of stuur een e-mail.
smartphone black
0594 - 55 40 10

Deel dit op sociale media:

collicare white
ColliCare Logistics BV
Manchesterweg 101,
9744 TS Groningen
VAT/Org.: NL820239872B01
Meld u aan voor de nieuwsbrief
/